EN

CELOTEN PROGRAM GOURMET CUP LJUBLJANA


Sobota, 27. januar 2018 I Krvavec

18.00 – Gorenje Gourmet Večerja na zajli s kuharskimi Chefi Binetom Volčičem, Karimom Merdjadijem in Lukom Jezerškom

Nedelja, 28. januar 2018 I Krvavec

11.00 – Gourmet na snegu s TOP domačimi in tujimi kuharskimi Chefi

Ponedeljek, 29. januar 2018 I Ljubljanski grad

Strokovno-izobraževalna konferenca pod vodstvom Ane Roš s številnimi domačimi in mednarodnimi gosti

8.30 Prihod udeležencev in registracija 

9.00 Uvodni govor: Ana Roš


Sklop 1: Potencial Slovenije kot kulinarične destinacije

9.30 Strategija trženja gastronomskega turizma v Sloveniji – Maja Pak, STO, Slovenija 

9.45 Družbena omrežja so kulinarični marketing ponesla med širše množice - Toni Tomašek, Publicis One, Slovenija

10.15 Pomen kulinaričnih vodnikov – Justyna Adamczyk, Chief International Officer, GAULT&MILLAU INTERNATIONAL

11.00 Okrogla miza z gosti

12.00 Brunch (odmor za druženje)


Sklop 2:  Izobraževanje in kadrovanje v gostinstvu in turizmu

12.45 Izzivi izobraževanja v gostinstvu 21. stoletja – Dr. Achim Schmitt, profesor strateškega managementa in prodekan znamenite univerze Ecole Hoteliere de Laussane (EHL), Švica

13.30 Od načrtovanja do izvedbe – realnost človeškega kapitala – Arturo Sims, Managing Director at Vantage Hospitality Consultants, Hong Kong

14.00 Okrogla miza z gosti

15.00 Mreženje

* Strokovno-izobraževalna konferenca bo potekala v angleškem jeziku. Možne so spremembe programa in govorcev. 

19.00 – Experience dinner s kuharskimi chefi Ano Roš, Philipom Rachingerjem in Lukom Jezerškom


Torek, 30. januar 2018 I Krvavec

Audi Pokal Gourmet 

8.00 – Argeta Exlusive zajtrk in žreb številk

11.00 – Smučarska tekma za Audi Pokal Gourmet

11.00 – Gourmet na snegu s TOP domačimi in tujimi kuharskimi Chefi

16.30 – After party