EN



Spoštovani novinarji, fotografi, blogerji in predstavniki medijskih hiš,

tudi letos boste lahko spremljali Gourmet Cup Ljubljana.

Prav tako vam bodo v naprej določenih terminih za fotografiranje in izjave na voljo sodelujoči chefi in govorci.


Sobota, 27. januar 2018 I Krvavec

18.00 - Gorenje Gourmet Večerja na zajli s kuharskimi Chefi Binetom Volčičem, Karimom Merdjadijem in Luko Jezerškom

Za fotografiranje in izjave vam bodo Bine Volčič, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek na voljo od 20.00 dalje.

Opomba: Število akreditacij za udeležbo na Večerji na zajli je omejeno. 



Nedelja, 28. januar 2018 I Krvavec

11.00 – Gourmet na snegu s TOP domačimi in tujimi kuharskimi Chefi

Za fotografiranje in izjave vam bodo chefi Jure Tomič (Ošterija Debeluh), Igor Delak (Mochoritsch, Avstrija), Ana Šušteršič (Jezeršek gostinstvo), Guiseppe Mancino (Il Piccolo Principe**, Italija), Ivan Bombieri (Ristorante La Taverna*, Italija) in Cesare Battisti (Ristorante Ratanà, Italija) na voljo od 11.00 dalje. 



Ponedeljek, 29. januar 2018 I Ljubljanski grad

9.00 – Strokovno-izobraževalna konferenca pod vodstvom Ane Roš s številnimi domačimi in mednarodnimi gosti

Za fotografiranje in izjave vam bodo govorci na voljo med 12.00 in 12.45. 


19.00 – "Experience dinner" z Ano Roš, Philipom Rachingerjem in Lukom Jezerškom

Za fotografiranje in izjave vam bodo Ana Roš, Philip Rachinger in Luka Jezeršek na voljo med 16.00 in 18.00.

Opomba: V času trajanja experience dinner bo za novinarje urejen poseben prostor, kjer bodo lahko v živo spremljali dogajanje v kuhinji in poseben fotografski kotiček, kjer bodo lahko fotografirali krožnike 9-hodnega menija. 



Torek, 30. januar 2018 I Krvavec

8.00 – Audi Pokal Gourmet (Argeta Exlusive zajtrk in žreb številk, smučarska tekma za Audi Pokal Gourmet, gourmet na snegu, after party)

Za fotografiranje in izjave vam bodo chefi na voljo:

Od 8.00 dalje vam bo na voljo Janez Bratovž.

Med 11.30 in 13.00 vam bosta na voljo Ana Roš, Philip Rachinger.

Od 11.00 dalje vam bodo na voljo chefi Marko Pavčnik (Pavus), Luka Košir (Gostišče Grič), Tomaž Bolka (Gostilna Krištof), Boštjan Trstenjak (Cubo), Ilija Pejić (Ilija Golf Club Tarviso, Italija), Ksenja Krajšek Mahorčič (Gostilna Mahorčič) in Srečko Kunst (Gostilna Šempeter) in Guiseppe Mancino (Il Piccolo Principe**, Italija).


Za vstop na različne dogodke potrebujete veljavno novinarsko akreditacijo


Zahteve za akreditacije novinarjev, fotografov, blogerjev in predstavnikov medijskih hiš sprejemamo na elektronski naslov katja@jezersek.si do vključno petka, 26. januarja 2018. Po tem datumu bo akreditiranje mogoče na licu mesta.


Vloga za akreditacijo mora vsebovati:

  • Ime in priimek
  • Medij
  • Vrsta medija
  • Naslov medija
  • Mobilni telefon
  • Elektronski naslov
  • Informacijo, kateri dogodek želite pokrivati

Za vse dodatne informacije in želje glede intervjujev pišete na katja@jezersek.si ali pokličite 031 779 458.  

Se vidimo na Gourmet Cup Ljubljana 2018!