EN

Program

Izjemna medijska odmevnost in sprejetost dogodka Gourmet Cup 2017 dokazuje, da je Slovenija zrela za visoko kulinariko na smučiščih. 
Gourmet Cup je v dveh letih prerasel v mednarodni dogodek, letos pa gremo še stopničko višje - z bogatejšim štiri dnevnim programom in ekskluzivnejšimi kuharskimi mojstri. Dogajanje na snegu bomo dodatno nadgradili s strokovno-izobraževalno konferenco pod vodstvom Ane Roš in nepozabnim doživetjem - "experience dinner"

Sobota, 27. januar 2018 I Krvavec
18.00 - Gorenje Gourmet Večerja na zajli s kuharskimi Chefi Binetom Volčičem, Karimom Merdjadijem in Luko Jezerškom

Nedelja, 28. januar 2018 I Krvavec
11.00 – Gourmet na snegu s TOP domačimi in tujimi kuharskimi Chefi

Ponedeljek, 29. januar 2018 I Ljubljanski grad
9.00 – Strokovno-izobraževalna konferenca pod vodstvom Ane Roš s številnimi domačimi in mednarodnimi gosti
19.00 – "Experience dinner" z Ano Roš, Philipom Rachingerjem in Lukom Jezerškom

Torek, 30. januar 2018 I Krvavec
8.00 – Audi Pokal Gourmet (Argeta Exlusive zajtrk in žreb številk, smučarska tekma za Audi Pokal Gourmet, gourmet na snegu, after party)

Že veste, kje boste zadnji teden januarja? Na Gourmet Cupu 2018!
CELOTEN PROGRAM GOURMET CUPA 2018

Chefi

S ponosom predstavljamo naše gostujoče virtuoze kuharske umetnosti, ki so poskrbeli za nepozabno gurmansko doživetje. Tudi letos so bili med njimi eminentni domači kuharski mojstri in priznani mednarodni Chefi. Manjkala ni niti najboljša kuharska mojstrica na svetu, Ana Roš.
V NEDELJO SO BILI Z NAMI -->V TOREK SO BILI Z NAMI -->
Previous Next

Govorci

Letošnja glavna novost Gourmet Cupa 2018 je bila strokovno-izobraževalna konferenca pod taktirko Ane Roš. Obiskovalcem smo ponudili zanimiva strokovna predavanja in dve tematski okrogli mizi. Gostili smo številne zanimive domače in tuje strokovnjake, ki so obravnavali tematiko potenciala kulinaričnega turizma v Sloveniji ter izobraževanja in kadrovanja v gostinstvu in turizmu.


PROGRAM KONFERENCE IN PRIJAVA

Strokovni svet

Ana Roš
Petra Stušek
Tomaž Kavčič
Dean Dubokovič 
Luka Jezeršek 

Partnerji in sponzorji

Gourmet Cup 2018 je tokrat prvič potekal pod okriljem nove kulinarične znamke Gourmet Ljubljana
Ponosni smo, da je partner dogodka postal Turizem Ljubljana in da so pomembno vlogo dogodka prepoznali tudi številni sponzorji. 

Novice

28. januar 2018

Gourmet Cup Ljubljana: Slovenija ima potencial

Ljubljana, 31. januar 2018 – Da je za velik uspeh treba hoditi po robu, se poleg Ane Roš vedno bolj zavedajo vsi, ki so bili del štiridnevnega Gourmet Cupa Ljubljana. Dogodek je gostil mnoge slovenske in tuje TOP chefe, kulinarične kritike, pisce in strokovnjake, ki so z zanimanjem opazovali, okušali in poslušali vse, kar lahko Slovenija ponudi na področju kulinarike. Sodeč po njihovih odzivih ima Slovenija velik potencial za razvoj v prepoznavno kulinarično destinacijo.
12. januar 2018

Gourmet Cup Ljubljana: Prihajajo zveneča imena kulinaričnega sveta

Letošnji 4-dnevni program Gourmet Cupa Ljubljana, ki se bo odvijal od 27. do 30. januarja 2018, bodo zaznamovala številna zveneča imena kulinaričnega sveta. Pa ne samo slovenska, kot je Ana Roš in številni drugi TOP Chefi, prihaja namreč tudi avstrijska vzhajajoča zvezda Philip Rachinger, ki prepričljivo osvaja svetovno kuharsko javnost, pa Michelinovi Chefi, kuharski kritiki in naslednik »kuharskega imperija Marchesi«, slovitega kuharskega mojstra Gualtiera Marchesija, ki je prvi v Italiji pridobil tri Michelinove zvezdice.
4. januar 2018

Philip Rachinger – vzhajajoča zvezda, ki osvaja svetovno kuharsko javnost

Tudi letošnje vodilo Gourmet Cupa bo doživetje. Zato še s toliko večjim veseljem naznanjamo novost Gourmet Cupa 2018, edinstveno in nepozabno doživetje, »experience dinner«. V ponedeljek, 29. januarja bomo namreč pripravili nepozaben kulinarični večer v družbi najboljših chefov, odličnih jedi in vrhunskih slovenskih vin.

Kontakt

Katja Šturm
Marketing & PR

Tamara Buh
Event Manager

Julija Predan
Event Manager

Splošne informacije:
+386 (0) 1 361 94 16